[Norwegian] Norsk Minecraft Server - nordicmc.net - Oppe 24/7 • Velkommen til tråden for minecraft serveren
  Norsk Minecraft Server - nordicmc.net - Oppe 24/7
  alt text

  NordicMC er en Norsk bygge Server, det er survival for og spille sammen eller alene, dette velger du selv. Vi ønsker at din opplevelse skal være hyggelig samtidig som du kan slåss med andre eller bygge. Vi har ikke fjernet noen form for Mobs eller ødelagt opplevelsen for dere som spiller, dette vil si at "Donators" ikke får midler til og ødelegge opplevelsen til andre. Selv om vi ikke har fjernet noen form for mobs betyr det ikke at og ødelegge landskapet unødvendig kan gi advarsler, eller i verstefall en ban. Vi driver med Towny som vi si at du kan lage et hus eller en by, beskytte området. Du må gjøre alt selv ved å bruke Towny kommandoene, forsyninger kan ikke bli skaffet av Staff eller andre metoder. Pass på så du ikke dør med en gang, det er farlig om natten.

  Ikke prøvd Towny før?
  Original guide: https://goo.gl/ahcPxo
  Vår
  guide: https://goo.gl/tfhXgo

  NordicMC er åpen for alle som vi titte innom for og se på vår lille server, du kan bygge når som helst når du har logget inn på vår server, vi bruker ikke noe som helst Gjeste system, når du er inne er du Medlem fra første dag, bare og begynne og Bygge! Det vi ser etter er dyktige byggere og folk som ønsker seg en god bygge / survival opplevelse som vi ønsker og tilby. Om du kan være oppegående og hyggelig er det selvfølgelig en "bonus" for og ikke bli bannet, ikke mobb og følg reglene er veien for at du er her. Husk og vær hyggelig når du logger inn så vi får et bra første inntrykk på hvem du er, vi ønsker en god erfaring med deg som spiller på vår server.

  Vi som er Staffen kan svare på spørsmmål om du lurer på noe.

  Ip: nordicmc.net
  Nettside: nordicmc.net
  Nettbutikk: nmcnb.buycraft.net
  Livekart: towny.nordicmc.net

  We allow English players here, however they are only allowed to talk in private messages and not global chat. • that's not bad dude


Log in to reply
 

Looks like your connection to NameMC Community was lost, please wait while we try to reconnect.